smedstorp se

 


ELPROJEKT SYD AB
ett företag med rivstart

2013-06-28

 

På Frans Lindbergs väg 6 i Smedstorp finns det nystartade företaget Elprojekt syd AB. Det är Tord Cervin som med hjälp av sin sambo Annica Skog står bakom det.

 

När Tord gick sin utbildning till elektriker var saken inte helt klar att det var det han ville syssla med. Direkt efter avslutad utbildning gjorde han lumpen och sen bestämde han sig för att ge elekrikeryrket ett år i alla fall...

 

Men han blev fast i det och trivdes mycket bra med sitt yrkesval. Idag har Tord 15 års erfarenhet som elektriker i branschen, och har arbetat med både stora och lite mindre projekt vad gäller elinstallationer och byggnadsautomation.

 

Tanken att starta eget har funnits en tid, nu gjorde han slag i saken och startade och får se och utvärdera efterhand. Än så länge känns det inspirerande och lockande att se och driva hela arbetet från början till slut. Det är mer en morot nu...

 

Företaget har varit igång sedan 1-a maj i år och det ser ljust ut med gott om jobb och stor efterfrågan.

 

Tidigare arbetade Tord runt om i hela skåne, nu med nya företaget har det hittintills varit mer "hemma vid", geografiskt från Ystad till Simrishamn.

 

Vill man ha hjälp med elarbeten så titta in på hemsidan www.elprojektsyd.se , maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
eller ring 0709-562357

 

Text Annika Edstrand
Foto Kristina Eriksson

 

 Elprojekt07a

 

Elprojekt04a

 

Elprojekt01a