smedstorp se

 

Förtjust i sitt jobb

2013-06-05

 

Per Hillman, mannen bakom företaget Tjustorps Allservice, bor med sin familj i Tjustorp, söder om Smedstorp och utför glatt alla möjliga uppdrag.

 

Främst är det kunder med önskemål om trädgårdshjälp och anläggningar av olika slag. Uppdragen varierar mycket och Per uppskattar sitt jobb, det är omväxlande och han tycker om att jobba mycket utomhus i det fria.

 

Förr jobbade Per som bokbindare hos Grafo-Tryck i Simrishamn, dit han flyttade efter uppväxten i Tomelilla. När Per träffade sin fru Sofie köpte de hus här i Smedstorp och 2008 startade Per sin Allservice. Genom annonsering i ÖM finner Per nya kunder och genom entusiastiska kunder sprider sig ryktet om en mångsidig kille med huvudet på skaft som hjälper till med allt möjligt - gräsklippning, beskärning av buskar och träd, trädfällning, grävning, tunga lyft och transporter, trädflyttning, utvändig målning och mindre byggjobb - vill du t ex ha en härlig pergola eller ett lusthus, en trädgårdsdamm, behöver du hjälp att flytta tunga saker eller fräsa ur en stubbe? Varför köpa en dyr åkgräsklippare som kan gå sönder och måste servas, när du kan ringa till Per.
På vintern hjälper Per till att ploga och röja snö.

 

Per är snabb och noggrann och ställer alltid upp när man behöver hjälp med något, det vet jag som anlitar Tjustorps Allservice! Och jag fick tipset från flickorna i Lanthandeln.

 

 Per Hillman med grävare

 

Text Elisabet Carlberg

Foto Kristina Eriksson

 

 

 

 Per Hillman