smedstorp se


Julloppis Lördagen 17 November

2007-11-13

julloppis1

 

julloppis2

 

julloppis3

  Foto Kristina Eriksson

Loppis på brandstationen i Smedstorp
lördagen den 17 november klockan 10-13

Smedstorps Idrottsförening och Frivilliga Brandkåren har under många år arrangerat en mycket populär loppis i samband med Smedstorps Marknad som infaller den första fredagen i juli varje år. 
För första gången arrangerar man nu en julloppis och man har plockat ihop spännande saker som hör julen till och här kan man också finna många billiga julklappar!

 

Smedstorps Julloppis Blev En Succé  

2007-11-22

I lördags var det premiär för julloppis på brandstationen i Smedstorp.
Det var Smedstorps Idrottsförening och Frivilliga Brandkåren som för första gången arrangerade loppmarknad i juletid. Självklart var tyngdpunkten lagd på saker som hör julen till men där fanns även porslin, tavlor, möbler och mycket annat smått och gott. Försäljningen lockade mycket folk och många hugade köpare. När dörrarna slogs upp kl 10.00 var det redan kö och det var många smedstorpsbor, men också utsocknes, som trängde sig in. Julsakerna sålde naturligtvis snabbt slut och det var många som även passade på att fynda julklappar. Porslin och tavlor lockade också många köpare.

De båda föreningarna var nöjda med dagens försäljning och har nu fått blodad tand. Redan i början på nästa år blir nästa loppis. Så håll utkik efter anslag eller på smedstorp.se som givetvis rapporterar så fort nytt datum spikats.