smedstorp se

 

SPF Månadsmöte onsdagen den 30 november   

Julbord

Julbord 1

Julbord 2

Julbild 3

Det var hög stämning på Medborgarhuset den 30 november då SPF Vitsippan i Smedstorp hade julbord. 23 medlemmar från SPF Pilevallen i Borrby var inbjudna, sammanlagt var vi 80 pensionärer som slog oss ner vid de fint dukade borden. Ordförande Berit Danielsson hälsade alla hjärtligt välkomna. Alla uppskattade det fint uppdukade traditionella julbordet och åt med god aptit.

När alla kände sig mätta och belåtna intog kvällens underhållare Edward Johansson scenen och gladde oss i drygt en timme till medryckande rock-och countrymusik med gitarr och sång. 

Efter Edwards framträdande blev det utdelning av blommor till årets jubilarer. Alla jubilarer blev även bjudna på julbordet.

Därefter blev det dags för ris á la Malta med saftsås. Kerstin E Olsson hade ordnat ett stort bord med fina lotterivinster. Kerstin E Olsson och Kerstin B Olsson hade hand om lotteriet, det var många som kunde glädja sig åt fina vinster. Som avslutning på julfesten serverade Greta Walfridsson och Margareta Mattsson kaffe med Gretas underbara mandelmusslor med sylt och grädde.

Berit Danielsson tackade alla för en mycket trevlig eftermiddag och alla som hjälpt till att duka, laga mat och fixa i köket.

Nästa månadsmöte är den 15 februari 2023 klockan 14:00 då det är årsmöte. Kyrkans barnkör med Eva Larsson kommer att underhålla oss. Eventuella motioner ska vara inkomna till Berit Danielsson senast den 12 januari 2023.

Text: Maja Lindberg
Foto: Berit, Ella, Maja