smedstorp se

SPF Månadsmöte onsdgaen den 23 september   

Soppkväll

2022-10-02

Soppkvall

 


Det kom 44 personer och njöt av den goda Gulaschsoppan som Greta Valfridsson lagat  Margareta Mattsson var hjälpreda i köket som vanligt.

Kvällens fantastiska underhållning med jazzmusik stod  Ekdala Hot Four för. Mats Josephsson presenterade kvällens underhållning med intressanta anekdoter om kompositörer och musiker till de aktuella utbudet som aftonen bjöd på.

Det var ett fint lotteri med skänkta vinster. Inga  Nilsson, som fyllde 90 år den 21 september blev hyllad med både musik och sång.

Det finns planer på att starta en målarkurs i Vedic Art med Sophia D. Hansson som lärare. Ta chansen att få tillfälle att utveckla din kreativitet. Anmäl dig till Maja Theander Lindberg 0414-51601

Den 21 oktober kl:17:00 är det Ålagille, anmälan till Berit Danielsson  senast den 15 oktober.  Den  2dra november visar Majsan Påhlstorp diabilder och berättar om sina resor.

Byalaget har tillsammans med SPF Vitsippan i Smedstorp lämnat in en skrivelse där man önskar ha kvar Gärsnäs Vårdcentral.

Bussresan till Anastasia på Malmö Opera är slutsåld. Den 25 november går en resa till Vanö slott. En resa med julmarknad går till Kiel den 5-7 december.  

Text: Maja Lindberg
Foto: Berit Danielsson