Full rulle i byn

2011-05-11

 

Måndagen började med att väcka upp den gamla Citroën lokalen ur sin törnrosasömn, som varat i decennier. Det kånkades, skurades och fejades i hela lokalen inför försommarens stora evenemang, invigningen av Gårdlösaleden den 21 maj. Det borde inte vara okänt för någon Smedstorpsbo vid det här laget, inte minst tack vare den imponerande skylten vid Pågatågstationen.

 

fart 05 s

 

Men kossan i den passerande kovagnen var nog lite förundrad. I och runt lokalen blir det allehanda aktiviteter såsom, information om leden, litet café, liten marknad, företagare i byn kommer att visa upp produkter eller information om deras verksamhet. 


Så på kvällen var det dax för badets måndagsklubb att träffas, med god uppslutning och stor iver sattes årets målning igång i den fina kvällen. När så solen sjönk ner bakom horisonten så var bassängen i det närmaste helt färdigmålad och häcken trimmad. Kvällen avslutades med lite fika medan kvällskylan kom smygande. 

 

 

Text o Foto Håkan Gottberger

 

 

fart 07 s 

 

fart 08 s

 

fart 06 s 

 fart 04 s   fart 02 s 
 fart 03 s   fart 01 s 

  


Aktiviteter / Kalender


 

Måndagar

Stick-kontakt på Biblioteket

2023-02-14

Kom och sticka på biblioteket i Smedstorp, varje måndag kl 17.00. Det finns garn och stickor. 
Virkare  och brodöser är också Välkomna till en trevlig stund på vårt fina bibliotek. 
/Agneta Sassersson

Boule

2023-20-04

Måndagen den 24/4 börjar årets Boule säsång. 

Måndagar kl. 14.00 – 16.00 spelas det Boul på Frans Lindbergs väg. Der är SPF Vitsippan och HjärtLung som håller i det men alla intresserade är välkomna att delta. Medtag egen fika/kaffekorg.

 

Torsdagar

Loppisprylar mottages 

2022-06-15

Loppisprylar mottages Torsdagar mellan 18.00-19.00 i Brandstationen. Det går också bra att när som helst sätta saker i lastbilskåpet på baksidan av brandstationen
OBS! HELA OCH RENA. Ej böcker, stoppade möbler, sängar, madrasser och vitvaror.
Smedstorps Kamratförening

/Smedstorps IF

 


Information, alla dagar året runt. 

SIF samlar burkar Och flaskor

2022-06-15

Smedstorps IF samlar in alla sorters öl- och läskburkar och petflaskor, även de man inte får pant för. Dessa får de som förening sedan pengar för. Lämna gärna era burkar på Idrottsplatsen i en påse eller direkt i deras tunna som är avsedd för burkar. Ett enkelt sätt att stödja föreningen och samtidigt bli av med sina burkar. 

Tack på förhand SIF!  

 

Bli medlem i föreningen smedstorp.se

Föreningen smedstorp.se bevakar nyheter och aktuella händelser i Smedstorp för publicering på hemsidan. Den som önskar bidra med text eller bild kontakta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Medlem erhåller emailadress @smedstorp.se
Självklart kan man också bli medlem även om man inte önskar någon emailadress.
Frågor kring medlemsskap kan göras på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Medlemsavgift 50 kr/år

Vårat bankgiro är 5301-3454


Arkiverade nyheter 2022 och framåt >>>

Arkiverade nyheter äldre >>>


  

Vår Facebook sida

Administratör Hanna Bark

Om inte sidan visas nedan klicka på länken "Öppna sidan på Facebook" nedan, du kan se och blädra utan att logga in. Om du inte har Facebook, neka kakorna och kryssa ner/stäng fönstret "Anslut med..." så kan du se och skrolla på sidan ändå. Bara strunta i att logga in. 
   Öppna sidan på Facebook >>>