SPF Månadsmöte freddagen den 21 oktober

Ålagille 

2022-10-26
Den 21 oktober samlades SPF Vitsippan i Smedstorp på Medborgarhuset.  Ordförande Berit Danielsson hälsade alla 43  glada pensionärer som  samlats till Ålagille välkomna.

Äntligen kunde vi äta ål tillsammans igen efter flera år med Pandemi. Vi vill tacka Sture och Therése som underhöll med sång och dragspelsmusik hela kvällen med bravur. De delade också ut vishäften med ålasånger så vi alla kunde få utlopp för vår sångarglädje allt eftersom kvällen framskred. Kerstin E Olsson höll i lottförsäljningen.
Tack alla ni som skänkt vinster till lotteriet!
Tack Greta Valfridsson för den härliga ålen du tillagat och den goda äpplepajen.
Tack Margareta Mattsson som hjälpter Greta i köket.

Lars Larsson informerade om kommande resor och teaterbesök som vi kunde anmäla oss till. Berit Danielsson påminde oss om nästa månadsmöte den 2 november med Majsan Påhlstorp som visar bilder och pratar om Madeira.

Julfesten är den 30 november kl: 14.00 på Medborgarhuset, anmäl till Berit Danielsson 0768 495 319.  Kerstin B Olsson informerade om Café Seniora, välkomna den 1 november då det blir  hattparad och kortbingo. Glöm inte ta på hatten!

 Text: Maja Lindberg

  


Aktiviteter / Kalender


 

Måndagar

Stick-kontakt på Biblioteket

2023-02-14

Kom och sticka på biblioteket i Smedstorp, varje måndag kl 17.00. Det finns garn och stickor. 
Virkare  och brodöser är också Välkomna till en trevlig stund på vårt fina bibliotek. 
/Agneta Sassersson

Boule

2023-20-04

Måndagen den 24/4 börjar årets Boule säsång. 

Måndagar kl. 14.00 – 16.00 spelas det Boul på Frans Lindbergs väg. Der är SPF Vitsippan och HjärtLung som håller i det men alla intresserade är välkomna att delta. Medtag egen fika/kaffekorg.

 

Torsdagar

Loppisprylar mottages 

2022-06-15

Loppisprylar mottages Torsdagar mellan 18.00-19.00 i Brandstationen. Det går också bra att när som helst sätta saker i lastbilskåpet på baksidan av brandstationen
OBS! HELA OCH RENA. Ej böcker, stoppade möbler, sängar, madrasser och vitvaror.
Smedstorps Kamratförening

/Smedstorps IF

 


Information, alla dagar året runt. 

SIF samlar burkar Och flaskor

2022-06-15

Smedstorps IF samlar in alla sorters öl- och läskburkar och petflaskor, även de man inte får pant för. Dessa får de som förening sedan pengar för. Lämna gärna era burkar på Idrottsplatsen i en påse eller direkt i deras tunna som är avsedd för burkar. Ett enkelt sätt att stödja föreningen och samtidigt bli av med sina burkar. 

Tack på förhand SIF!  

 

Bli medlem i föreningen smedstorp.se

Föreningen smedstorp.se bevakar nyheter och aktuella händelser i Smedstorp för publicering på hemsidan. Den som önskar bidra med text eller bild kontakta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Medlem erhåller emailadress @smedstorp.se
Självklart kan man också bli medlem även om man inte önskar någon emailadress.
Frågor kring medlemsskap kan göras på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Medlemsavgift 50 kr/år

Vårat bankgiro är 5301-3454


Arkiverade nyheter 2022 och framåt >>>

Arkiverade nyheter äldre >>>


  

Vår Facebook sida

Administratör Hanna Bark

Om inte sidan visas nedan klicka på länken "Öppna sidan på Facebook" nedan, du kan se och blädra utan att logga in. Om du inte har Facebook, neka kakorna och kryssa ner/stäng fönstret "Anslut med..." så kan du se och skrolla på sidan ändå. Bara strunta i att logga in. 
   Öppna sidan på Facebook >>>