SPF Månadsmöte onsdgaen den 23 september   

Soppkväll

2022-10-02

Soppkvall

 


Det kom 44 personer och njöt av den goda Gulaschsoppan som Greta Valfridsson lagat  Margareta Mattsson var hjälpreda i köket som vanligt.

Kvällens fantastiska underhållning med jazzmusik stod  Ekdala Hot Four för. Mats Josephsson presenterade kvällens underhållning med intressanta anekdoter om kompositörer och musiker till de aktuella utbudet som aftonen bjöd på.

Det var ett fint lotteri med skänkta vinster. Inga  Nilsson, som fyllde 90 år den 21 september blev hyllad med både musik och sång.

Det finns planer på att starta en målarkurs i Vedic Art med Sophia D. Hansson som lärare. Ta chansen att få tillfälle att utveckla din kreativitet. Anmäl dig till Maja Theander Lindberg 0414-51601

Den 21 oktober kl:17:00 är det Ålagille, anmälan till Berit Danielsson  senast den 15 oktober.  Den  2dra november visar Majsan Påhlstorp diabilder och berättar om sina resor.

Byalaget har tillsammans med SPF Vitsippan i Smedstorp lämnat in en skrivelse där man önskar ha kvar Gärsnäs Vårdcentral.

Bussresan till Anastasia på Malmö Opera är slutsåld. Den 25 november går en resa till Vanö slott. En resa med julmarknad går till Kiel den 5-7 december.  

Text: Maja Lindberg
Foto: Berit Danielsson


  


Aktiviteter / Kalender


 

Måndagar

Stick-kontakt på Biblioteket

2023-02-14

Kom och sticka på biblioteket i Smedstorp, varje måndag kl 17.00. Det finns garn och stickor. 
Virkare  och brodöser är också Välkomna till en trevlig stund på vårt fina bibliotek. 
/Agneta Sassersson

Boule

2023-20-04

Måndagen den 24/4 börjar årets Boule säsång. 

Måndagar kl. 14.00 – 16.00 spelas det Boul på Frans Lindbergs väg. Der är SPF Vitsippan och HjärtLung som håller i det men alla intresserade är välkomna att delta. Medtag egen fika/kaffekorg.

 

Torsdagar

Loppisprylar mottages 

2022-06-15

Loppisprylar mottages Torsdagar mellan 18.00-19.00 i Brandstationen. Det går också bra att när som helst sätta saker i lastbilskåpet på baksidan av brandstationen
OBS! HELA OCH RENA. Ej böcker, stoppade möbler, sängar, madrasser och vitvaror.
Smedstorps Kamratförening

/Smedstorps IF

 


Information, alla dagar året runt. 

SIF samlar burkar Och flaskor

2022-06-15

Smedstorps IF samlar in alla sorters öl- och läskburkar och petflaskor, även de man inte får pant för. Dessa får de som förening sedan pengar för. Lämna gärna era burkar på Idrottsplatsen i en påse eller direkt i deras tunna som är avsedd för burkar. Ett enkelt sätt att stödja föreningen och samtidigt bli av med sina burkar. 

Tack på förhand SIF!  

 

Bli medlem i föreningen smedstorp.se

Föreningen smedstorp.se bevakar nyheter och aktuella händelser i Smedstorp för publicering på hemsidan. Den som önskar bidra med text eller bild kontakta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Medlem erhåller emailadress @smedstorp.se
Självklart kan man också bli medlem även om man inte önskar någon emailadress.
Frågor kring medlemsskap kan göras på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Medlemsavgift 50 kr/år

Vårat bankgiro är 5301-3454


Arkiverade nyheter 2022 och framåt >>>

Arkiverade nyheter äldre >>>


  

Vår Facebook sida

Administratör Hanna Bark

Om inte sidan visas nedan klicka på länken "Öppna sidan på Facebook" nedan, du kan se och blädra utan att logga in. Om du inte har Facebook, neka kakorna och kryssa ner/stäng fönstret "Anslut med..." så kan du se och skrolla på sidan ändå. Bara strunta i att logga in. 
   Öppna sidan på Facebook >>>