smedstorp se

Månadsmöte onsdagen 8 augusti

Grill träff på Gröne Plan 

2022-08-10

SPF Vitsippan i Smedstorp träffades på Gröne Plan den 3 augusti. 28 medlemmar och tre hundar njöt i fulla drag av det underbara vädret, man kunde välja att sitta i solen eller dra sig in i skuggan under träden. Ordförande Berit Danielsson hälsade alla välkomna efter sommaruppehållet. Bengt Andersson och Kent Rönn grillade korv ,som föreningen bjöd på. Kerstin Olsson hade ordnat en fiffig frågesport med drag. De som fick flest rätt fick godispriser. De medhavda kaffekorgarna plockades fram och det blev livliga samtal runt alla borden.

Kerstin Olsson berättade om Café Seniora som startar upp igen på Medborgarhuset i Smedstorp den 6 septemberkl: 13:30 då det är hattparad. Män som kvinnor glöm inte att ta på er hatten. Den 18 oktober kl:13:30 kommer Mellbybagaren Ingvar Andersson och pratar om Mellbybageriet. Det kommer vara försäljning av Mellbykavring. Alla är hjärtligt välkomna till Café Seniora varannan tisdag. Det serveras alltid underbart goda smörgåsar a lá Ingrid Tufvesson. Kostnad:60:- då ingår smörgås, vatten/ lättöl samt kaffe och kaka. Gå gärna in på Smedstorps hemsida, där kan man läsa om vad som händer i Smedstorp både om SPF Vitsippan och om Café Seniora.

Berit Danielsson tackade alla som kommit på Grillfesten och påminde om att nästa träff blir den 31 augusti då vi träffas kl:12.00 vid Medborgarhuset i Smedstorp för att med egna bilar samåka till Kåseberga. Glöm ej att ta med kaffekorg. 

Text: Maja Lindberg