smedstorp-se-0
smedstorp-se-1
smedstorp-se-2
smedstorp-se-3
smedstorp-se-4
smedstorp-se-5
smedstorp-se-6
smedstorp-se-7
SMEDSTORP
Mittpunkten på Österlen

NYHETSSPALT

Dragningslistan SIF:s Supporterklubb mars-april

2021-03-03

Dragningslistan SIF:s Supporterklubb mars-april 2021

Nr: 228, 54, 289, 117, 97, 81, 285, 123, 140, 300, 93, 284, 115, 34, 149, 209, 127, 10, 295, 268, 43, 206, 5, 275, 55, 171, 223, 32, 231.
/Kontrollanten

 

INSTÄLLT!

2021-04-22
Bibliotekets "Lär känna din by"  föreläsning + exkursion måste dessvärre ställa in pga. av pandemirestriktionerna. Det har varit stort intresse och vi kommer att göra ett nytt försök till hösten. Håll utkik på Tomelilla bibliotekets hemsida.

/Lena Ewald

 

Årsmöte Smedstorps IF

2021-03-18

Smedstorps IF håller årsmöte på Smedstorps Idrottsplats den 27 mars kl 14.00. Årsmötet hålls med coronasäkert avstånd utomhus vid klubbvillan.

Hjärtligt välkomna!

Styrelsen Smedstorps IF

 

BYALAGET
Årets medlemsavgift

2021-02-25 

Vi tackar alla er som redan betalt och hoppas ni andra kommer att betala. Ert stöd är extra viktigt i år då det ser annorlunda ut.

Årsmötet måste vi senarelägga och vi hoppas kunna genomföra andra aktiviteter så snart det blir möjligt.

Årsavgift för 2021 är fastställd till 200:- per vuxen person. Du betalar din medlemsavgift på BG 5978-3910 eller Swish 123 662 16 84.

Glöm inte att uppge namn!

/Styrelsen

 

Ombyggnad av vattenverk

2020-11-18

Gårdlösaleden leds om under ombyggnad av vattenverket i höst.

Motionsspåroch cykelled kpmmer tillfäligt att stängas av under schaktningsarbeten. 

Mer information här >>> 

 

Se mer av facebooksidan

Smedstorp.se

längst ner på Startsidan >>>

 eller gå till Facebook smedstorp.se 

 

 

Loppispryla mottages

2020-03-02

Smedstorps IF tar tacksamt emot loppisprylar, hela och rena, ej vitvaror, stoppade soffor och däck.
Inlämning torsdagar 18.00 - 19.00 i brandstationen,
eller ring Jörgen 0733-208890

eller Leif Handlare 0414-51117

 

Hittar ni till tågparkeringen?

2014-01-01

Vi vill bara upplysa alla om möjligheten till parkering på torget vid Medborgarhuset för de som ska åka med tåget. Nu har tågtiderna dessutom utökats med tågbuss på natten fredag och lördag. Kolla på Skånetrafiken för närmare info.

 

SIF samlar burkar Och flaskor

2013-07-12

Smedstorps IF samlar in alla sorters öl- och läskburkar och petflaskor, även de man inte får pant för. Dessa får de som förening sedan pengar för. Lämna gärna era burkar på Idrottsplatsen i en påse eller direkt i deras tunna som är avsedd för burkar. Ett enkelt sätt att stödja föreningen och samtidigt bli av med sina burkar. Föreningen deltar även i en tävling där de just nu ligger på plats 21, följ länken för att se hur föreningen ligger till. pantamera.nu/foreningskampen 

Tack på förhand SIF!  

 

 

>>>ARkIvERADE NYHETER

 


BLI MEDLEM

smedstorp.se
Föreningen smedstorp.se bevakar nyheter och aktuella händelser i Smedstorp för publicering på hemsidan. Den som önskar bidra med text eller bild kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Medlem erhåller emailadress @smedstorp.se
Självklart kan man också bli medlem även om man inte önskar någon emailadress.
Frågor kring medlemsskap kan göras på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Medlemsavgift 50 kr/år

Vårat bankgiro är 5301-3454

 

Det är en riktigt duktig påg

2011-10-08

 

Omdömet kommer från Smedstorpsbor och gäller Mårten Andersson, en Borrbypåg med fotboll i sinnet och humor i blicken. En kille, eller man, ska man kanske säga, om den 40 årige tränaren, som efter en säsong med Smedstorps if, kan stoltsera med att målet är nått; flytten upp till division 6. Det var dit de skulle och det var dit de kom. Men vägen har inte varit lätt, skador i laget och mycket jobb för att få tekniken, och det rätta spelet på plats. Steget att bli tränare var större än Mårten insåg från början, men med Joakim Fritzson som assisterande tränare har jobbet varit mer än givande. Deras partnerskap på tränarbänken har varit gott, och det är med sorg Mårten konstaterar att Joakim nu går till Tomelilla för att bli aktiv spelare igen.

 

Fotboll03a

 

Mårten Andersson är inte en tränare som vrålar och pekar med hela handen. Hans tränarfilosofi bygger på helt andra attityder, och på en medkännande vetskap om att spelarna finns i laget för att de tycker det är kul. Det är ett fritidsintresse, som ska passa in i det övriga livet med familj, arbete och sociala aktiviteter. Kraven blir helt andra än de man kan ställa på spelare i högre divisioner. Men Smedstorps if:s spelare står klart pall för tuff träning, och satsar helhjärtat då de är på planen. Mårten är stolt över sitt lag och gör utan tvekan tummen upp för sin tid som tränare. Det har varit roligt, hårt och tidskrävande, för tränarens uppgift är inte bara att vara på träningspassen två gånger i veckan, och på matcherna. Det verkliga jobbet sker utanför fortbollsplanen, då träningen ska läggas upp, övningar tänkas ut som utvecklar laget såväl som enskild spelare, och därtill det avgörande arbetet att plocka ihop rätt spelare inför matcherna. Mårtens filosofi som bygger på dialog med spelarna, kunskap om var och en av dem, anpassning till gruppen och krav på rätt nivå, utifrån just detta lagets förmågor och gränser, har givit resultat. Lagets goda sammanhållning, som är en av deras främsta styrkor månar han extra om, och gör allt för att bevara. Bland spelarna sätter man Mårten högt; ”Han har en god blick för vad laget behöver och han är bra på att ytterligare stärka våra fördelar”. ”Det är en bra kille och han tänker alltid på det bästa för oss.” Ja, Mårten Andersson är ett gott föredöme i en tid då fotbollen har det svårt. Återväxten bland spelarna är svag. Småknattar finns det, men bland tonåringarna saknas spelare. Det verkar vara som allt annat är viktigare, och inte som då Mårten själv växte upp och idrotten var nummer ett på listan av livets nödvändigheter. Innan hans hälsenor gav vika så var det fotbollen, som dominerade men även andra bollsporter som innebandy och bordtennis har funnits i hans aktiva liv. Idag händer det, om än mycket sällan, att han svingar en golfklubba eller så får han hoppa in som spelare i B-laget då det saknas spelare. Mårten Andersson är en engagerad, ödmjuk tränare, som har en önskan – att Smedstorps if kan få än mer stöttning. Pengar behövs till allt, klubblokal, elektricitet, domare – ja, allt. Så bästa Smedstorpsbor, handla på loppisen, gå på matcherna och pusha på ungarna så att de börjar spela fotboll och ser till att Smedstorps if får den återväxt, som så väl behövs för framtiden!


Det måste väl sägas också att Mårten vid sidan om att vara Smedstorps if:are är AIK:are. Ja, ja så är det, men även solen har ju sina fläckar. /Moca Odesjö (gaisare)

 

 

 

Fotboll01a

 

Fotboll05a

 

Fotboll09a

 

Fotboll11a