smedstorp se

invigningen av den nya lekplatsen

2018-06-05

 

Så var det då dax, invigningen av den nya lekplatsen vid idrottsplatsen.
Ett tag har den varit färdig men invigningen har låtit vänta på sig, men den som väntar på något gott får....
Ja, inte så lite, skönsång, tal, grillad korv och glass, trumpetfanfar och som grädde på moset, Pippi och två konstaplar I full kravall mundering. 

 

Sedan var det barnens tur att inta lekplatsen och den fick högsta betyg. Gungor svingades, plätt lektes och ett bollspel utspelade på basketplan.

 

Stot uppsluppenhet rådde och kommer säkert råda på denna plats framöver.

Ett stort tack till alla inblandade, från kommunen och byalaget som verkligen lagt stor vikt vid att bygga en lekplats utifrån vad barnen ville ha. 

 

Vi hoppas att det kommer lekas flitigt och mycket nu i sommar och många somrar i framtiden. För rörelse och lek är av godo, det främjar motorik och samspel. Så barn och vuxna, ner och lek med er för allt vad tygen håller, eller vad lekplatsen håller för. Vilket antagligen är ganska mycket. 

 

Trevlig sommar! 

 

Text Jocke Roswall

Foto Sven Gunnarsson 

 


 

PS. Byalaget hoppas att du/ni som tycker att Byalagets arrangemang/invigning var en trevlig upplevelse för både barn och vuxna, också vill vara medlemmar i Smedstorps Byalag och Bygdegårdsförening genom att betala medlemsavgiften 175 kr/person och år. Använd BG 5978-3910 eller Swish 1236621684. Glöm inte att uppge ditt/dina namn!

 


 

 invigning 7 

 

 invigning 8 

 

 

 

 

invigning 1

 

invigning 2

 

invigning 3

 

invigning 4


invigning 5

invigning 6