smedstorp se

Voltige SM

2016-12-30

 

Den 22-24/7 arrangerades SM i voltige i Uppsala! Vi var 5st tjejer från Österlens Ridklubb som åkte upp för att delta! Med oss hade vi vår häst Dionysos. 

 

   fem tjejer   

 

Vi kom upp på torsdagen där det var veterinärbesiktning och lottning av startordning! Tyvärr så gick inte vår fina Dionysos igenom besiktningen, jättetråkigt och tyvärr kan sånt hända när tävlar i en sport med djur. Snabbt fick vi försöka ragga ihop nya hästar till 4 av våra tjejer! Anna fick låna in sig på Carramba från Uppsala,Livia på London från Caprifolen och Tilde på Taizon från Sala. Lisa valde att avstå för sina kamraters skull! Matilda hade en häst sedan innan på Raphaella. 

 

Under fredagen var det dags för de obligatoriska programmet och tjejerna gjorde grymma rundor på hästar de aldrig hade suttit på innan! På lördagen var det dags för kür, det fria programmet som även här gick jättebra! Till andra omgången sedan så gick Livia och Matilda vidare medan Anna och Tilde tyvärr inte gjorde men fick fina poäng och resultat i ett väldigt tufft startfält för miniorer. 

 

resultat

 

Efter 3 dagars tävlande slutade Livia på en 8e plats i sin debut och Matilda lyckades ta hem bronspengen på seniorsidan!

Vår fina Dino togs väl om hand och levde livet och hade en skön "semester" i Uppsala istället! 

 

Vi hade det väldigt kul på kvällarna med kubbspel och en massa badande! 

 

Vi tackar så mycket för att smedstorp.se ville sponsra oss och hjälpa oss att ta oss till SM o Uppsala!.

 

 

Text & Foto: de fem tjejerna 

 

 

 

 

 

 

 

tavling2




tavling1

 

 


 hast