smedstorp se

"Rättså hettså"

2013-07-31
Det är "Regnets kvarter" och "Rolös vind" med "Grodperspektiv". "Dagar i dis", "Dimman igen" och "Tidvis regn". Dagar i ösregn"."Ta det kallt, det är allt". "Kallt, kallt, kallt". "Nattens vind är hemlös" "I denna vackra värld" – "Den enda sommardan"? "Abrakadabra"? "Straggel och strul"? Nej – men vad säger man? ...

"Sicken kväll", kanske. Eller eventuellt som ett tydliggörande av och en förklaring till ovanstående låtkavalkad - "Påtalåt". Vad mer behöver man säga? Med andra ord – det är dags för en favorit i repris på Gyllengården - Ola Magnell. Mannen, som har sin styrka i melankolin, värmen och hoppet, som en recensent skrev. Ola Magnell har en trogen publik sedan 60-talet. Han lyckas fortfarande överraska och fånga "gamla "lyssnare, och finna vägen till nya lika entusiastiska öron. Hans senaste album "Rolös", som släpptes i våras, har hyllats och anses vara hans kanske främsta. Under konsertkvällen på Gyllengården kommer det att ges många chanser att lyssna på låtar ur albumet, som grammisnominerats, som årets visalbum. Nominerats har Ola Magnell också gjorts som årets textförfattare.
Poeten och rockaren Ola Magnells konsert förra året på Gyllengården var mer än bejublad, och entusiasmen hos publiken lär finnas i år också. Gamla fans och nya kommer att vara på plats. Det finns några biljetter kvar – ta chansen.

 

Lördagen den 3 augusti Gyllengården - OLA MAGNELL
Biljett bokning ring – 070 605 15 55